Évnyitó Konferencia - Tájékoztatás az ErP szabályozásokról Immergas partnereknek kép galéria.

| 1. kép, összesen: 4 |

Immergas Évnyitó Konferencia 2015 - energiacímke kitöltése

Immergas Évnyitó Konferencia 2015 - ...
Immergas Évnyitó Konferencia 2015 - ...
Immergas Évnyitó Konferencia 2015 - ...
Immergas Évnyitó Konferencia 2015 - ...

Évnyitó Konferencia - Tájékoztatás az ErP szabályozásokról Immergas partnereknek

A témának már az év elején is nagy hangsúlyt adva, az Immergas külön konferenciát szervezett partnerei számára, hogy az energiacímkézési és ErP változásokról tájékoztatást és a kérdésekre válaszokat adjon.

ErP Tájékoztató az Immergas partnereknek

Az Immergas Tájékoztató 2015. január 22-én a gyáli Stáció Hotelben került megrendezésre, és a száz fős konferencián elhangoztak az életbe lépő szabályozás előzményei és részletei: a Kyotói Egyezményben vállalt szabályok alapján megszületett lépések az országok széndioxid-kibocsátásának csökkentését irányozták elő.

Az előadások egyrészt az ErP szabályozásnak megfelelő új műszaki tartalmakra terjedt ki, melyek új készülékek bevezetését követelnek meg, másrészt magyarázta az új energiacímkézés bevezetését.

A szabályozás értelmezésén túl azt is megtudhatták az Immergas partnerek, hogy az energiacímkézéshez kapcsolódóan a piac egyes szereplőire várhatóan milyen kötelezettségek hárulnak majd: termékkategória feltüntetése, rendszer hatékonyság számítás és rendszer energiacímke kitöltése is feladata lesz minden ajánlatadó félnek, aki a terméke(ke)t betervezi vagy továbbértékesíti.