Caius Camillus

 

Caius Camillus

...egy ókori római mérnök és hadvezér volt, az Ő nevéhez fűződik a római vízvezeték rendszer tervezése és megépítésének irányítása.

Ábrázolása az Immergas életében folyamatosan változott, fejlődött, az eszmei háttér viszont maradt az eredeti. 

 

 

"Hello!

A nevem Caivs Camillus, a mérnök és hadvezér, az IMMERGAS minőség szponzora. 

Sokszor kérdezték már, hogy miért pont engem választottak az Immergas minőség jelképének. A válasz nagyon egyszerű: amikor 

AD MAIORA! Előre a sikerért, a legjobb minőségért!"az Immergas egy olyan szimbólumot keresett, amely méltán tükrözi termékeinek minőségét, nekem adta ezt a feladatot.

 

 

Hogyan is volt?

A Római Birodalomban nagy hagyománya volt a víz használatának. Számtalan mester dolgozott már abban az időben, akik vízvezeték hálózatot, fürdőket vagy fűtési rendszereket építettek. Ennek nyomai számtalan európai országban még ma is megtalálhatóak. A Londoni British Múzeumban például megtalálható egy Római Birodalom korabeli szivattyú, melyet arra használtak, hogy a vizet az épületek emeleteire is fel tudják juttatni.

...és ott vannak még Olaszországban is, Róma környékén azok a tartószerkezetek, amiket vízvezeték és csatornahálózatokhoz használtak akkor és még ma is. Ez utóbbiakból az időszámításunk szerinti 1. században több száz kilométert építettek és ezen munkálatok legjavát az én irányításom alatt végezték.

Hasonló módon az Immergas is egyre sikeresebb a világon, immáron több mint 55 éve, a kiváló minőségű termékeinek köszönhetően.