Minőségbiztosítás

 

MINŐSÉG: ÉRTÉK ÉS CÉLKITŰZÉS

A vállalat már a kezdetektől fogva nagy hangsúlyt fektet az általa gyártott termékek kiváló minőségére. Az Immergas ISO 9001:2008 tanúsítványát a német TÜV bocsátotta ki, mely igazolja, hogy a vállalati folyamatok pontosan megfelelnek a minőségi rendszerek nemzetközi előírásainak.Az SO 9001 Minősítés igazolja, hogy az Immergas Átfogó Minőségi Rendszere megfelel az európai minőségi szabványoknak.

Az Immergas a teljes gyártási folyamatra bevezette ezt a rendszert egészen a tervezési fázistól a késztermék kiszállításáig valamint az értékesítés utáni szolgáltatásokra. A minőségellenőrzés egyik fontos része a kazánok pontos beállítása és próbaüzeme. Az elkészült termékeket több szempontból ellenőrzik, beleértve a csomagolást és a műszaki dokumentációt is.

A folyamathoz hozzátartozik a szállítmányozás, az értékesítés és a szolgálati háttér ellenőrzése, valamint az ügyfélszolgálat, a műszaki támogatás és a szervizhálózat működésének felügyelete is.

 

Állandó tesztelés


Az összeszerelő részleg több egyszerre üzemelő gyártósor segítségével többféle típusú gázkészülék egyidejű sorozatgyártására képes. A szerelősorokon minden egyes kazán tesztek sorozatán esik át.

- a gázkör minden egyes részét külön-külön is és egyben, nyomáspróbával is tesztelik;
- a vízkör ellenőrzését a fűtési-, és melegvíz oldalon is elvégzik;
- elvégzik az elektromos áramkörök átütési-, és földelési vizsgálatát;
- végső tesztként a készre szerelt kazánt üzemi próbának vetik alá: beállítják a gyári értékeket valamint minden működését és biztonsági funkcióját leellenőrzik.

Minden teszt végén a számítógépes rendszer eltárolja az eredményeket. Amennyiben az elkészült kazán az üzemi próbán is átesik, az ott mért adatok a gyári számmal együtt rögzítésre kerülnek. Minden kazánt egy egyedi EAN kóddal látnak el, mely megkönnyíti a termék beazonosítását a raktározás, számlázás és árukiadás során.