Az IMMERGAS Hungária Kft. (13-09-100666, székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Rádió utca 1/b.) kizárólag azon IMMERGAS márkanév alatt forgalmazott termékekért, ideértve az alkatrészeket is, vállal jótállást – a jótállási kötelezettségére vonatkozó egyéb feltételek fennállása esetén is -  melyről egyértelműen megállapítható, hogy a szóban forgó termék magyarországi importálója az IMMERGAS Hungária Kft. Ennek megfelelően, amennyiben IMMERGAS márkanévvel ellátott terméket vásárol, úgy kérjük a vásárlást megelőzően ellenőrizze, hogy az adott termék magyarországi importálója az IMMERGAS Hungária Kft.

Immergas Hungária Kft Szervizközpont ügyfélszolgálati telefonszám: +36 80 990 960

Immergas kazánok karbantartása

Miért szükséges a karbantartás?

A hosszú távú megbízható működés és a kiemelkedően jó hatásfok záloga a rendszeresen karbantartott gázkészülék.

A gázazán veszélyes üzem: az üzemelése során az alkatrészek kophatnak, koszolódhatnak. A biztonságos és gazdaságos üzemeltetéshez ezért célszerű (a jótállás érvényesítéséhez pedig kötelező) a gázkazánt évente ellenőriztetni.

A karbantartást, kérjük, Immergas szerződött Márkaszervizessel végeztesse el: válasszon az Önhöz közel található szervizpartnereink közül a térképes Szervizpartner hálózatunkból.

 

Mit tartalmaz a karbantartás?

Az Immergas szervizpartner a tüzeléstechnikai paraméterek műszeres vizsgálata után, ha arra szükség van, újra beállítja az optimális működést biztosító paramétereket.

 

Miért fontosak a rendszerkarbantartó berendezések, adalékanyagok?

A kazán elszennyeződéséből eredő meghibásodásaira semmilyen jótállás nem érvényesíthető. Az ilyen jellegű hibák elhárításának költsége a kiszállási díjjal egyetemben az üzembentartót terhelik.

Ezért felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy a kazán karbantartása mellett a fűtési rendszer átmosása és rendszeres karbantartása is szükséges, valamint szükség szerint a hálózati (vezetékes) víz lágyítása is indokolt lehet.