Az IMMERGAS Hungária Kft. (13-09-100666, székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Rádió utca 1/b.) kizárólag azon IMMERGAS márkanév alatt forgalmazott termékekért, ideértve az alkatrészeket is, vállal jótállást – a jótállási kötelezettségére vonatkozó egyéb feltételek fennállása esetén is -  melyről egyértelműen megállapítható, hogy a szóban forgó termék magyarországi importálója az IMMERGAS Hungária Kft. Ennek megfelelően, amennyiben IMMERGAS márkanévvel ellátott terméket vásárol, úgy kérjük a vásárlást megelőzően ellenőrizze, hogy az adott termék magyarországi importálója az IMMERGAS Hungária Kft.

Immergas Hungária Kft Szervizközpont ügyfélszolgálati telefonszám: +36 80 990 960

Üzembe helyezés

Mit jelent az üzembe helyezés, és miért fontos?

Az Immergas mindig nagy hangsúlyt fektetett az általa gyártott termékek kiváló minőségére. Ennek a folyamatnak egyik fontos része a gyártás végén a kazánok pontos beállítása és próbaüzeme.

Ez azonban soha nem helyettesítheti a felhasználónál már felszerelt gázkazán Immergas Márkaszerviz által történő hivatalos beüzemelését, hiszen nincs két egyforma fűtési rendszer, vagy üzemeltetési körülmény.

Az üzembe helyezés (vagy beüzemelés): egy mérésekkel ellenőrzött helyszíni beszabályozás, melynek köszönhetően a kazán és a rendszer a legjobb hatásfokon tud működni. A hatékony üzemeltetés mellett a beüzemelés költségei már az első évben megtérülhetnek.

 

 

Kit lehet kihívni a beüzemelésre?

Válassza az Önhöz legközelebb lévő szerződött szervizpartnerünket, nézze meg a térképes szervizpartneri hálózatunkat.

 

FONTOS!

A kazán hivatalos üzembe helyezése - éppen a fent említett hatékonysági tényező miatt - alapvető feltétele a jótállási idő érvényesítésének. Az üzembe helyezéssel lép életbe tehát az első éves jótállás, az első éves karbantartás a második jótállási év, és így tovább egészen az ötödik évi jótállásig.