Az IMMERGAS Hungária Kft. (13-09-100666, székhely: 2310 Szigetszentmiklós, Rádió utca 1/b.) kizárólag azon IMMERGAS márkanév alatt forgalmazott termékekért, ideértve az alkatrészeket is, vállal jótállást – a jótállási kötelezettségére vonatkozó egyéb feltételek fennállása esetén is -  melyről egyértelműen megállapítható, hogy a szóban forgó termék magyarországi importálója az IMMERGAS Hungária Kft. Ennek megfelelően, amennyiben IMMERGAS márkanévvel ellátott terméket vásárol, úgy kérjük a vásárlást megelőzően ellenőrizze, hogy az adott termék magyarországi importálója az IMMERGAS Hungária Kft.

Üzembe helyezés

Mit jelent az üzembe helyezés, és miért fontos?

Az Immergas mindig nagy hangsúlyt fektetett az általa gyártott termékek kiváló minőségére. Ennek a folyamatnak egyik fontos része a gyártás végén a kazánok pontos beállítása és próbaüzeme.

Ez azonban soha nem helyettesítheti a felhasználónál már felszerelt gázkazán Immergas Márkaszerviz által történő hivatalos beüzemelését, hiszen nincs két egyforma fűtési rendszer, vagy üzemeltetési körülmény.

Az üzembe helyezés (vagy beüzemelés): egy mérésekkel ellenőrzött helyszíni beszabályozás, melynek köszönhetően a kazán és a rendszer a legjobb hatásfokon tud működni. A hatékony üzemeltetés mellett a beüzemelés költségei már az első évben megtérülhetnek.

 

 

Kit lehet kihívni a beüzemelésre?

Válassza az Önhöz legközelebb lévő szerződött szervizpartnerünket, nézze meg a térképes szervizpartneri hálózatunkat.

 

FONTOS!

A kazán hivatalos üzembe helyezése - éppen a fent említett hatékonysági tényező miatt - alapvető feltétele a jótállási idő érvényesítésének. Az üzembe helyezéssel lép életbe tehát az első éves jótállás, az első éves karbantartás a második jótállási év, és így tovább egészen az ötödik évi jótállásig.