Kedves Barátunk!

Az Immergas 45 éve foglalkozik gázkészülékek gyártásával. A folyamatos fejlesztői munka és a piaci igények állandó figyelembe vétele mellett, mindig is elsődleges szempont volt a Szakemberek munkájának magas szintű segítése. Ezen tevékenységünkre építve alapítottuk meg a Caius Club-ot, melybe az épületgépészet területén tevékenykedő Szakembereket várjuk!
A klub tagjává válni csak az Immergas személyes meghívása után lehetséges azon Szakembereknek, akik igazoltan magas műszaki színvonalon végzik mindennapi munkájukat, szem előtt tartva az aktuális szabályzatokat és előírásokat.
Szeretne többet tudni a klubról? Megköszönve az érdeklődését, szeretnénk meghívni egy kis ismerkedésre: olvassa el a Caius Club honlapján található anyagokat és jelentkezzen a megadott módon!
Szívélyes üdvözlettel, annak reményében, hogy találkozunk a Caius Club keretein belül,
Papp Viktor
ügyvezető igazgató

A klub céljai

Íme, néhány szempont, mely bemutatja a Caius Club főbb célkitűzéseit:

 • az épületgépész szakmában tevékenykedő Szakemberek értékének kiemelése és ezen értékek elfogadtatása a piac minden szereplőjével;
 • kiemelni az elkötelezettséget, a tapasztalat és szakmaiság értékét, mely minden gépészeti terv és kivitelezés alapja;
 • folyamatosan friss információkkal ellátni a tagokat a fűtéstechnika területén történt változásokról, trendekről, új technológiákról;
 • a szakmai kultúra fejlődésének biztosítása a folyamatos kapcsolattartás által: tájékoztatás és naprakész információszolgáltatás;
 • a tagok gyors tájékoztatása a szakmát érintő új szabályzatokról és előírásokról.

A klubtagság előnyei

A Caius Club a tagjai számára az alábbi előnyöket biztosítja:

 • rendszeres tájékoztatás a szakmát érintő új szabályzatokról és előírásokról
 • kiegészítések és magyarázatok az új normatívákkal kapcsolatosan
 • exkluzív kiadványok és könyvek
 • teljes körű és azonnali tájékoztatás az új termékekről és alkalmazhatóságukról
 • naprakész információk a gyárról
 • elkülönített, saját belépési kóddal védett honlap exkluzív információkkal és szolgáltatásokkal
 • kivételes bánásmód a tagok számára kiállítások és gyárlátogatások során
 • Caius ajándékok és meglepetések csak a klub tagjai számára

Ajándékok

A Caius Club tagjai a rendszeres tájékoztatás mellé mindig kapnak egy kis meglepetést is, kiemelve ezzel a klub szakmaisága mellett annak baráti hangulatát is.

A klub tagjai a belépéskor kapnak egy személyre szóló, saját azonosító kóddal ellátott klubkártyát, mely segítségével egyszerűen és gyorsan tudják majd kiállítások és rendezvények alkalmával regisztrálni magukat, valamint a kártyán lévő azonosító kód segítségével érhetik el a Caius Club tagjai számára fenntartott honlap oldalait.

A kis meglepetések mellett a tagok minden évben újabb és újabb szakkönyvekkel egészíthetik ki a könyvtárukat, melyek az Immergas szerkesztésében kerülnek kiadásra kizárólag klubtagok számára.

Caius Club regisztráció

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot, hogy a regisztrált adatok alapján jóváhagyhassuk az Ön Caius Club tagságát. Felhívjuk figyelmét, hogy a tagsághoz érvényes gázszerelői igazolvány vagy MMK kamarai tagság szükséges.

Foglalkozás:*
Levelezési cím:*
Adatvédelem:

* A Caius Club tagsághoz feltétlenül szükséges, kötelezően kitöltendő mezők.